انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران

دوره آموزشی فشرده پیشرفتهای جدید در صنایع بالادستی و پایین دستی نفت و گاز

زمان انتشار: 1399/12/25
انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران در راستای گسترش همکاری‌های بین‌المللی و انتقال دانش در حوزه نفت، گاز و پالایش با درنظر گرفتن کامل پروتکل‌های بهداشتی اقدام به برگزاری دوره آموزشی "فشرده پیشرفتهای جدید در صنایع بالادستی و پایین دستی نفت و گاز" به مدت 190 ساعت آموزشی در دو بخش عمومی نفت و گاز و تخصصی پایین‌دستی و بالادستی نفت و گاز در بهمن و اسفند 1399 در محل انستیتو مهندسی نفت کرد. این دوره با همکاری اعضای هیات علمی پردیس دانشکده‌های فنی و متخصصان این رشته در حوزه نفت و گاز و پالایش برگزار گردید. مخاطبان این دوره تعداد 60 نفر از فارغ التحصیلان و کارشناسان حوزه نفت و گاز از کشور سوریه می‌باشند. در طول دوره بازدیدهایی از پالایشگاه تهران و برخی شرکت‌های فعال در حوزه نفت و گاز صورت گرفت. در پایان برنامه آموزشی بعد از ارزیابی نهایی برای متخصصان گواهی پایان دوره صادر شد.